Az Árkádia Hangszerbolt hivatalos hangszerblogja

Árkádia HangszerBlog

Gretsch Streamliner széria - Az elérhető hang

2016. szeptember 21. - Árkádia Hangszerbolt

A Gretsch gitárok hosszú időn keresztül a nem éppen könnyen megfizethető hangszerek kategóriájába tartozott, sok gitáros számára elérhetetlen álomnak tűnt.

Ezen a helyzeten változtatott a Gretsch. A kétezres évek elején elindította az Electromatic szériát, illetve 2016-ban új szériát mutatott be, a Streamliner kollekciót.

gretsch-streamliner-gallery8_1.jpg

A 2016-os los angelesi NAMM show-n bemutatott Streamliner széria, nemcsak azzal büszkélkedhet, hogy hitelesen adja vissza a 50-60-as évekbeli Gretsch hangszerek varázsos hangulatát, hanem teljes mértékben a megfizethető kategóriába sorolta be ezen modelljeit.

gretsch-streamliners-joe-branston-1200-80.jpg

A Streamliner szériában 7 fajta modellt dobtak piacra, különböző színekben, Center-Block, Center-Block Jr, Hollow-Body kialakításban. A gitárok fix hidas és Bigsby tremolós kialaktásban is elérhetők, illtve minden hangszer nagyjelű Gretsch Broad'Tron humbuckerekkel van felszerelve.

               Gretsch G2622                                   Gretsch G2622T                                Gretsch G2622LH

 

                Gretsch G2655T                                Gretsch G2655T                                  Gretsch G2420T


Gretsch G2420

Gretsch Streamliner kollekció az Árkádia Hangszerboltban: Kattints ide >>>

A bejegyzés trackback címe:

https://arkadiahangszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8911732767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása